japán stílus

A tuningcégek máris rárepültek a nagy Lexusra

artisan, lexus, lexus ls, modellista, trd, wald

Amerikában a napokban vezették be, Európa még türelmetlenül vár a sorára, Japánban azonban már nemcsak hogy kapható a Lexus LS, de megjelentek a piacon az első optikai átalakító készletek is.

autós videó, golf r, gyorsulási verseny, tuning, új volkswagen

Nem átlagos Golf

Szelíd bőrbe bújt szuperautó – videó

Valószínűleg a földkerekség egyik leggyorsabb hot hatche a következő videón látható, utcai használatra is alkalmas, 850 lóerős 3.6 literes V6-os motorral szerelt Volkswagen Golf R modellje, amely képes 800 méter alatt 255 km/órára gyorsítani.

audi rs5, forgiato, tuning

A kellő plusz

Audi RS5 új lábakon

Még egy szinttel feljebb került a képeken látható új Audi RS5 a tulajdonosának köszönhetően, aki nem spórolta ki a vadított kupéhoz igazán illő piros-fekete Forgiato felniket A matt ezüst fényezés már csak hab a tortán.

bmw m3, m performance, ritkaság, tuning, új bmw

M Performance

Egy tiszteletbeli BMW M3 kombi – videóval

Nem pont 431 lóerővel, de egy 3.0 literes hathengeres szív dobog abban a BMW 340i-ben is, amelyet Svédországban kínálnak eladásra potom 25 millió forintnak megfelelő összegért.

a nap képe, c1, citroen

Mindentől megfosztva

A nap képe: Zombi Citroen C1

Vannak vad, úgynevezett „rat look” kinézetű autók, melyek a rozsda és a nyersség nyelvén szólnak az utca emberéhez, de itt ez a Citroen C1, amit egyszerűen nem tudunk hova tenni. A durván átalakított négykerekű egykori énjéből már csak a fényszórók maradtak meg.

autós videó, kipufogó, új ford gt

Hangpróba

Így hörög a Ford GT kétféle kipufogója

Vajon mennyivel szebb hanggal bír az új Ford GT gyári titán kipufogója az alapnál? Az alábbi videón meghallgathatjuk a duplaturbós V6-oshoz társított mindkét fajta kidörgőt. Döntsön mindenki saját megítélése szerint.

kína, lwb, új audi q5, új autó eladások

Megnyújtva

Kínának ilyen Audi Q5-ös is jár

A hosszított tengelytávú autók hazájában lassan már az egész egyszerű modellekből is készítenek nyújtott változatot. Most épp a főnökinek nem nevezhető Q5-ös utasterét tette tágasabbá az Audi a Föld legnépesebb országának tehetősebb lakói számára.

gyorsulási verseny, új volvo, videó, volvo 850, volvo v90

850 T5 vs. V90 D5

Nem marad szégyenben a régi Volvo az újjal szemben – videó

Vajon mire megy egy húsz évvel ezelőtti 850 T5-ös kombi Volvo a vadonatúj V90 D5 példánnyal? Míg a régebbi szöges ellentéte az újnak, ez nem látszik a gyorsulási adatokon. De melyik nyer?

a nap képe, amerika, forgiato, izomautó, shelby, tuning, új ford mustang

Keményvágású

A nap képe: A legférfiasabb Mustang

Bár a Ford méltán híres izomautója sosem szenvedett hiányt a figyelemben, az alábbi példány egyenesen lopja a tekinteteket. Egy durván kiszélesített, 20 collos felnikkel szerelt, sötét témájú, hatodik generációs Mustang mutatja meg, milyen az igazán férfias autó.

biztonság, hólánc, profilmélység, tél, téli abroncs

fő a biztonság

A téli gumiabroncson nem szabad spórolni

Ha egy szóval kell megfogalmazni, hogy miért elengedhetetlen a téli gumiabroncs, akkor az a szó a biztonság. Abban az esetben, ha az évszaknak megfelelő abroncs van a gépjárművön, sokkal nagyobb biztonságban van a vezető, az utasok és a közlekedésben részt vevők is.