/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A 65 milliós Ford Mustang

2015. augusztus 03. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Ford bejelentette, hogy jótékonysági célokból megépített, egyetlen darab Mustang Apollo Edition járgányát 230 ezer amerikai dollárért, azaz közel 65 millió forintért adta el. A különlegesség értékesítéséből befolyt összeggel a fiatalok repülős oktatását támogatja a cég.

A Ford sikeresen, egy átlagos példány árának több mint hétszereséért értékesítette egyedi Mustangját.

Az Apollo Edition 230 ezer dollárért, azaz 64,9 millió forintért talált gazdára, mellyel a vállalat az Experimental Aircraft Assotiation repülésoktató cég fiatalokra irányuló kiképzőprogramját támogatja.

Az egyetlen példányban létező autó külseje már messziről jól megkülönbözteti mezei társaitól, hisz fehér alapon fekete elemeket tartalmazó fényezése, amerikai zászlót és feliratokat tartalmazó matricái mellett 21 collos Forgiato kovácsolt felnik, szénszálas első toldat, valamint hátsó diffúzor is került rá. Ezt tökéletesen kiegészíti a sport futómű, az alsó LED hangulatvilágítás és a hatdugattyús Brembo első féknyergek.

A belső teret a fekete, bőr sportülések, módosított műszerfal, egyedi betétek, valamint a hátsó üléssor helyett berakott, Apollo küldetésekről megemlékező bőr takaróelem teszi különlegessé.

Az erőt egy 5.0 literes V8-as szolgáltatja a hátsó kerekek felé egy turbófeltöltő és egy sport kipufogórendszer segítségével. A ménes 627 vad lovat (467 kW) számlál 731 Nm kíséretében. Arról sajnos nem tudni, ki volt a szerencsés vásárló, de valószínűleg ő maga is befektetési szándékkal költhetett ennyi pénzt erre az egyedi négykerekűre.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/