/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A 800 milliós olasz csődör

2016. január 23. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mi az? Piros, olasz, borzasztó keveset futott és akár 2,8 millió dollárért is gazdát cserélhet? Egy hibátlan, több mint 30 éves Ferrari 288 GTO, amit hamarosan elárvereznek Amerikában.

A híres F40, Enzo és 250 GTO (na meg persze a szuperhibrid LaFerrari) mellett az egyik legtöbbet emlegetett modell a 288 GTO, melynek szépsége 30 év után csak még vonzóbb lett, ráadásul, aki egy ilyen autót tudhat magáénak, az valószínűleg a felső tízezerbe tartozik, ugyanis csillagászati áron szoktak gazdát cserélni a hibátlan példányok.

Legutóbb az RM Sotheby aukciós ház hívta fel a közönség figyelmét egy makulátlan 1985-ös változatra, amelyet hamarosan Arizona államba visznek árverésre. Az előzetes becslések szerint az autó értéke 2,4-2,8 millió dollár – azaz 7-800 millió forint – közé tehető köszönhetően annak, hogy órájában még 15 000 kilométer sincs, valamint a Ferrari Classiche intézet által is tanúsítva lett.

Az már csak hab a tortán, hogy elektromos ablakokat és klímát is kapott a gyárban. Első tulajdonosát tíz évig szolgálta, majd több gyors kapcsolatot követően 2011-ben kötött ki jelenlegi gazdájánál. A múltjában olyan érdekességeket találhatunk, minthogy több neves rendezvényen is részt vettek vele, illetve szerepelt a Playboy és az Automobile magazinokban is – bár ez aligha fogja érdekelni a legmagasabb ajánlatot adó jövendőbeli tulajdonost.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/