/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Bugatti Veyron erejét teljesítő BMW M5

2018. március 11. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha a G-Power egy M-es BMW-re teszi a kezét, akkor biztosan búcsút inthetünk a gyári menetteljesítménynek , de épp ezért választják sokan a tunert. Most az E61 M5 kombi változatából jelent meg egy 1001 lóerősre húzott variáns.

Talán az egyik legjobb szívómotorral szerelt BMW az E60/E61 szériás M5-ös változata, ugyanis 5.0 literes V10-es egysége 507 lóerő mellett 520 Nm-t produkál, amely értékek még mai szemmel is bődületesen hangoznak, ám több mint tíz évvel ezelőtt nem sok utcai családi autó volt, amely megközelítette volna ezen számokat.

Ám mindig lehet feljebb és feljebb kapaszkodni, ezt pedig nem tudhatja más tuningműhely jobban, mint a G-Power, akik egy ilyen ritka bajor sportmodellt vettek kezelésbe. Már az első lépcső is kellemesen sok erőtartalékot biztosít a tulajdonosnak: egy kompresszor segítségével 703 lóerő és 686 Nm csúcsnyomaték préselhető ki a V10-esből. Az erősítő csomag ára beszerelés nélkül potom 16 838 euró, azaz 5,25 millió forint, ám akinek vastagabb a pénztárcája és nagyobb igényei vannak, nem kell, hogy ennyivel beérje.

Az 1001 lóerőt biztosító kettes csomag ugyanis 69 500 euróért (21,65 millió forintért) igényelhető. Ez az összeg egyébként magasabb, mint egy új M2 Coupe ára, azonban így a megrendelők elmondhatják, hogy egy olyan családi autójuk van, amely közúton is használható és ereje egy Bugatti Veyronéval egyezik meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/