/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A félmillió Lego kockából épített Toyota

2018. március 23. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nyolc heti megfeszített munkával, 500 ezer műanyag kocka felhasználása mellett készítette el egy profi Lego építő tanúsítvánnyal rendelkező férfi azt a két tonnás kupacot, amely 1:1 méretarányban megegyezik az eredeti Toyota Camry-val.

Egyike a világon a 14 profi Lego építőnek, Ryan „The Brickman” McNaught, aki az alábbi, piros Toyota Camry-t elkészítette.

Az ausztrál férfi 900 órányi munkával, 8 hét alatt építette meg 500 ezer Lego kocka felhasználásával az eredetivel megegyező formájú és méretű szobrot, amely két tonnát nyom – ez mintegy 400 kilóval nehezebb az eredeti négykerekűnél.

A valós mérető Lego autó temérdek érdekes részletet rejt: működő fényszórók, irányjelzők és féklámpák találhatók rajta, minden logó és felirat, de még kerekei is kockákból lettek kirakva rajta. Az új Toyota modell műanyag változatát Melbourne-ben mutatják be ma, a szerencsés érdeklődők a Melbourne Museum Plazában tekinthetik meg sok egyéb Lego érdekességgel együtt egészen április 29-éig egy kiállítás keretein belül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/