/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Ferrari, amely nem kell senkinek

2018. február 13. 09:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem csak csúnya, de a kutyának sem kellett egy netes árverésre bocsátott Ferrari 360 limuzin. Az autóban eredeti V8-as motorja dolgozik mindössze 51 ezer kilométerrel és egyszerre hét embernek is elegendő helyet tud biztosítani teljes kényelemben, mégsem ér sokat.

Annak ellenére, hogy egy keveset futott, hibátlan 360 Modena akár 100 ezer dollárt (25,4 millió forintot) is megér, az alábbi, limuzinná alakított sárga példány 95 ezer dollárért (24 millió forintért) nem kellett senkinek az eBay internetes árverésén Amerikában.

A 2003-as, tavaly átalakított sportautó mindössze 51 179 kilométert futott, és motorterében ugyanaz a 3.6 literes V8-as aggregát dolgozik, mint eredeti állapotú testvéreiben, vagyis 400 lóerő mellett 373 Nm leadására képes, bár aligha teljesíti korábbi gyorsulási (4,5 másodperc százra) és végsebességi (295 km/óra) értékeit megnövekedett tömege és mérete miatt.

Ellenben teljes luxus uralkodik az extra két, ellentétesen nyíló ajtó kitárása után: az összesen hét ülőhely teljes bőrözést kapott, de kerültek bele síkképernyős monitorok, kabinszétválasztó ablakok, hangulatfények, komoly hangrendszer, nyitható puha tető és italtartók is.

Ám hiába a 360-as teljesítménye és egy limuzin minden előnye, a világ egyik legritkább – és Amerika egyetlen – Ferrari limuzinjáért nem tolonganak a vevők – legalábbis nem 24 millió forintért.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/