/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Föld legkívánatosabb Nissan GT-R-e

2016. január 11. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A japánok sportkupéja már gyári önmagában sem mindennapos látvány, ráadásul könnyedén felveszi a harcot a nálánál többször drágább sportkocsikkal is. A maximalista AMS azonban ismét átalakította Godzillát, hogy már semmilyen ligában ne legyen ellenfele.

Még a felső tízezer autós köreiben is gyorsulási bajnoknak nevezik a Nissan GT-R modelljét, hisz 2,8 másodperces százas sprintidejével csak olyan drága luxus-sportkocsik képesek felvenni a versenyt, mint a Lamborghini Aventador, Bugatti Veyron, Porsche 911 Turbo, azonban a tunerek jól tudják, a gyáriak bőven nem aknázták ki Godzilla minden potenciálját.

A GT-R átalakításokban profinak nevezhető AMS például már több ízben vadította meg a japán sportkupét, többek között ők jegyzik a legerősebb GT-R és legjobb 400 méteres gyorsulási időeredmény címét is az autóhoz köthetően, most azonban egy finomabbra hangolt, utcai példánnyal örvendeztették meg a rajongókat.

A szóban forgó járgány egy 1386 kerekeken mért lóerősre szelídített GT-R, amit mattított metálkék ruha, arany színű 20 collos Strasse felnik, különböző szénszálas toldatok és kiegészítők tesznek egyedivé. Hát nem meseszép?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/