/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Föld legviccesebb Bugatti Veyron utánzata

2016. június 19. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Amennyiben az volt a célja az alábbi, erőteljesen átalakított Honda Accord tulajdonosának, hogy mindenki megnézze kedvencét, mondhatjuk, sikerrel járt, bár az egy más kérdés, hogy kiből mit váltanak ki a látottak a csúf végeredményre pillantva.

Ez történik akkor, ha a kis igények találkoznak egy nagy ötlettel. Egy Honda Accord gazdája döntött plasztikai műtét mellett, azonban a lehető legolcsóbb és leggyorsabb megvalósítással  – márpedig ha valamit gyorsan akarnak kevés pénzből kihozni, annak soha sincs jó vége.

Így lett szegény Hondattival is, amely most egy aránytalan, messziről is csúnya Bugatti Veyron replikaként tengeti napjait és gyűjti a nevetéstől könnyező tekinteteket. Az autó tulajdonosa, bizonyos Sant Gurmeet Ram Rahim Singh Insan spiritiszta vezető egyébként híve a radikális átalakításoknak, melyeket leginkább saját kézzel és felszereléssel szeret megoldani.

Arról nem tudni, hogy az alábbi zöld-sárga Veyron utánzat elkészítésében mekkora részt vett ki, de az idősebb generációs Honda Accord eredeti mivoltát aligha lehet felfedezni a képeken. A kétülésessé vált karosszéria magasabbnak, de zömökebbnek hat, mint az eredeti csodakocsi, a pontot az i-re a szívet formáló első hűtőrács tesz fel. Bár utasterét állítólag kézzel készítették, köszönő viszonyban sincs a Veyronéval. Persze tolatókamera, komolyabb hangrendszer és bőrborítás is jutott az utasok kényelméért.

A meghajtásról 8.0 literes W16-os helyett egy 3.5 literes V6-os benzinmotor gondoskodik automata (nem épp duplakuplungos hétfokozatú) váltóval karöltve, így a százas gyorsulás biztosan több mint a gyártó által az eredeti Veyronnál megadott 2,5 másodperc és persze a végsebesség sincs 400 km/óra körül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/