/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A háromüléses Porsche 911 kabrió

2016. december 03. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mit tegyen az ember, ha 2+2 üléses kabriójából a lehető legtöbb helyet szeretné kihozni? Mi sem egyszerűbb, átépítteti 1+2 ülésessé! Az alábbi 911 Cabrioletet a McLaren F1 stílusában alakították át úgy, hogy a középre helyezett első fotel mögött lett két kényelmesebb hely.

Legyen akármekkora is, egy kabrió hátsó üléssora sosem a kényelemről szól. Ezt elégelte meg egy amerikai Porsche tulajdonos, aki a klasszikus McLaren F1-től lopott ötletet kedvencének maximális helykihasználásához.

Így ugyan elveszített egy ülést, viszont lett három darab teljesértékű ülőhelye. A 2010-es Carrera S modellt 2012-ben alakították középülésessé, amelyhez a műszerfalon kívül a középkonzolt is arrébb kellett tolni, ráadásul a kormányoszlop, a pedálok, valamint a váltó is új helyre költözött. A messziről továbbra is átlagos Porschének kinéző kabrió pontos átalakítási költsége nem ismert, de egyedi munka lévén biztos nem lehetett olcsó.

Ha valaki hajlandó kifizetni az autóért kért 53 491 dolláros (jelen árfolyamon mintegy 15,8 millió forintos) vételárat, egy olyan, három főre kényelmes sportkabrió boldog tulajdonosa lehet, amelyhez fogható nincs a Földön.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/