/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A hatkerekű Rolls-Royce

2017. december 19. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Aligha lesz valaha a luxusmárka kínálatában hatkerekű mindenes járgány, egy designterv megmutatja nekünk, milyen lehetne a Mercedes-AMG G63 6×6 még drágább és még feleslegesebb ellenfele.

Azt már tudjuk, hogy a Rolls-Royce dolgozik saját SUV-ján, mely egyelőre a Cullinan projektnevet viseli, ám az alábbi képeknek aligha van közük hozzá.

Ezeket ugyanis egy indiai – nemes egyszerűséggel csak Vivek néven alkotó – designer hozta létre, hogy merészségével felkeltse mindenki figyelmét. Nos, a mienkét sikerült, így bemutatjuk a hatkerekű Rolls-Royce terepjárót.

Az elképzelés leginkább a Mercedes-AMG G63 6×6 – megvalósult – projekt még egy szinttel nagyobb luxust képviselő megoldása, hisz átlagemberként már azt a modellt sem engedhette meg magának senki, a brit márka hasonló portékája pedig minden bizonnyal még drágább lenne.

Az elrugaszkodott elképzelés ugyanakkor elkápráztatja az embert a maga íves vonalaival – szemben a G-osztály szögletes, platós felépítésével. Itt egészen az autó végéig ívelő tetővonallal találkozhatunk, keskeny ablakokkal, de persze a hatalmas kerekek sem maradhatnak el. Egyelőre elképzelhetetlen, hogy a közeljövőben hasonlóval álljon elő a patinás cég, de néha a nagy álmok megvalósítása hozza a nagy számokat…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/