/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A legvadabb Porsche Boxster

2016. szeptember 28. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Teljesen kifordult önmagából az alábbi Porsche Boxster: zöld festést, hatalmas légterelőt, fix keménytetőt visel, ráadásul motorterében egy 4.2 literes Audi V8-as szív dobog, pedig 2000-ben csak egy egyszerű Boxster S-ként hagyta el a gyárat.

Talán nem így végezte volna ez a kis Porsche Boxster, ha eredeti motorja nem krepál be addig boldog és elégedett tulajdonosa alatt.

Ám a 2000-ben gyártott roadster hathengerese bemondta az unalmast, s mivel gazdája a Precision Chassis Works tulaja is egyben, úgy határozott, hogy valami egészen vad gépállatot varázsolt a legkisebb Porschéből.

A terve egy NASA ST1 versenyautó építése volt Subaru technikával, ám végül egy magasabb kategóriába került az autó köszönhetően a bele gyömöszölt 4.2 literes Audi ABZ V8-as benzinmotornak. A mindössze 1213 kilogrammos testet így egy 320 lóerős egység mozgatja egy szekvenciális váltón, a hátsó kerekeken keresztül.

A már csak sziluettjében Boxsterre hajazó méregzsák persze nem csak új motort, hanem például GT3-as fékhűtést és orr-részt, 996 Turbo hátsó részt, méretes légterelőket, sok merevítést, szénszálas belső elemeket, sportkormányt és kiegészítő gombokat kapott. Talán egyetlen érintetlenül hagyott alkatrésze a váltógomb.

Akinek tetszik az elképzelés, az 50 ezer dollár, vagyis nagyjából 14 millió forint fejében megszerezheti magának a megvadult Boxstert.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/