/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Liberty Walk ezzel a Ferrari 488-assal sokkolt Genfben

2017. március 12. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akik szerint a Ferrari újkori modelljei túl sok eleganciát és luxust sugallnak, azok bátran kérhetnek egy nemesítő csomagot a Liberty Walktól. A japán tuner a Genfi Autószalonon is odatette magát és kitette, amit megfeszített munkával készített.

Aki ismeri a Liberty Walkot, tudja, hogy a tuner munkájában a szegecselt szélesítések, a tisztességes ültetés és egy hatalmas felniszett biztosan helyt kap, legyen szó bármilyen modellről is.

A Genfi Autószalonon egy McLaren és egy Ferrari 488 GTB pózolt a nemesítő cég standján, melyek közül ezúttal utóbbit vettük jobban szemügyre. Meg kell hagyni, hogy a képeken is vagányan festő olasz sportkupé a valóságban még komolyabb kinézettel bír.

Ez persze köszönhető az imént felsorolt három alaptényezőnek, amelyeket tökéletesen kiegészíti a hatalmas fix hátsó szárny, a brutális diffúzort kapott, két titán kipufogóval ellátott hátsó lökhárító, valamint néhány felirat és egyéb matricák.

Arról sajnos nem tudunk, mennyi pénzért hajlandó a tuner átalakítani egy ilyen Ferrarit, az viszont biztos, hogy a V8-as duplaturbós aggregáthoz nem nyúlnak a japánok – legalábbis egyelőre.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/