/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Liberty Walk legszebb munkája

2017. október 16. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ilyen, amikor a japán nemesítő stílus egy vérbeli japán autón ölt testet és lélegzetelállító eredmény születik: a Liberty Walk Honda NSX-éről messziről látszik, hogy nem a gyárból jött ki, de ezért nem tudunk rá haragudni.

Ha van igazán szép japán autó, akkor a Honda NSX mindkét eddigi generációjára illik ez a dicsérő jelző. Közülük a régit már nem igazán tuningolják a tulajdonosok, hisz egy klasszikus, lassan már oldtimer korba lépő, értékes négykerekűről van szó, amely minden csavarját kellően kihegyezték a néhai Ayrton Senna segítségével a ’90-es évek elején, hogy ló és lovasa eggyé olvadjon a vezetés minden pillanatában.

Az újnál már más a helyzet, hisz egy módosításokat sokkal jobban tűrő konstrukcióról van szó mind műszakilag, mind pedig optikailag, bár ezen példányok sem az olcsó kategóriába sorolhatók – elvégre a legdrágább Hondáról van szó. Mégis, a japán tuningműhelyek – mint amilyen a Liberty Walk – (szerencsénkre) semmit sem tisztelnek kellőképp, pláne a saját földjükről származó sportautókat.

Ennek köszönhetően jött létre a tuner hagyományoktól eltérő csomagja az új NSX-en. Ahogy a mellékelt fotókon is látszik, a szóban forgó modellt ültetéssel, hatalmas Forgiato fekete-polír felnikkel, brutális hátsó szárnnyal, átalakított első és hátsó lökhárítókkal, valamint mélyre húzott toldatokkal áldották meg, hogy már messziről észrevehető legyen. A pontot az i-re az airride rendszer teszi fel, melynek köszönhetően egy fekvőrendőrön sem kell könnyes szemmel áthajtania a sofőrnek az autóval, míg a kellő duruzsolásért az új, négyes végződésű kipufogórendszer felel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/