/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A megvásárolható Forma-1-es ereklye

2017. március 30. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha valaki egy olyan autóra vágyik, amelyet nemhogy közúton, de még versenypályán sem vezettek soha, és a Földön mindössze pár ember mondhatja el magáról, hogy hasonlóban ül, akkor a BAR F1-es csapat 002-es kasztnijában lelhet rá a megfelelő társra.

Akár egy jól tuningolt Opel Astra hirdetésében: ilyen biztosan nem áll a szomszéd kertjében, és tuti, hogy szembe sem jön velünk, azonban a népautóval ellentétben, ebből szinte biztos, hogy nem is létezik még egy hasonló példány sem.

Ugyanis egy BAR 002-es (egyes források szerint a 001/SC-02) kasztnit kínálnak eladásra Kanadában. A British American Racing volt Forma-1 csapat motor, kuplung és váltó nélküli, 2002-es szénszálas szerelését bárki a magáénak tudhatja, ám az árat nem hozta nyilvánosságra a montreali kereskedő.

Ami viszont biztos jár az autóhoz, az a négy darab OZ felni és a rájuk szerelt Bridgestone abroncs, a négy karbon-kerámia tárcsafék, a Honda kormány és a büszkeség, hogy ilyen biztosan nincs még egy az országban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/