/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: 7-es BMW, ahogy még nem láttuk

2017. november 28. 10:10   |   Autoblog
címkék:  

A világ legnagyobb és legjobb BMW bemutatóterme, a BMW Abu Dhabi Motors egy újabb különlegesen konfigurált modellt állított reflektorfénybe. Ez az M760Li xDrive az M2 Coupé Long Beach kék fényezését kapta meg, ami erőteljesen vonzza a tekinteteket. S akkor az utasteréről még nem is beszéltünk.

Elsőre teljesen idegennek és vadnak hat a speciális Long Beach kék árnyalat a nagy BMW-n, ám végül el kell ismernünk, hogy működik. Az összkép nagyon ütős, ami az olyan részleteknek is köszönhető, mint a fekete ablakkeretek, a karbon tükörházak, a szürke díszítések, valamint a 21 colos, sötét színű, sokküllős könnyűfém felnik. Az M760Li-t emellett 3D Design karosszériacsomaggal és M Performance csomagtérajtó légterelővel is ellátták, így igen impozáns a kiállása.

A belső tér ellenben igen megosztó. Az üléseket, az ülések közötti konzolokat és az ajtóbelsőket cseresznyepiros bőrrel húzták be, amihez fekete műszerfal és mennyezet, valamint sötét fabetétek járulnak. A 6,6 literes biturbó V12-es erőműhöz egyébként nem nyúltak, teljesítménye maradt 610 lóerő, nyomatéka pedig 800 newtonméter. A nulla-százas gyorsulás így is döbbenetes, 3,7 másodperc.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/