/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Bentley sofőrös limuzinja

2016. március 08. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A Bentley egyik ügyfele megrendelésére készítette el a Mulsanne Grand Limousine-t, amelyet a Genfi Autószalonon is megcsodálhatott a nagyérdemű. Az új Mulsanne-nál egy méterrel hosszabb autó a luxus és kifinomultság legmagasabb fokát képviseli.

A Mulsanne Grand Limousine 1 méterrel hosszabb és 79 mm-rel magasabb, mint a normál Mulsanne modell. Elszeparált hátsó utasterében egymással szembe fordított foteleket helyeztek el, amelyekben négyen utazhatnak első osztályú kényelemben. A vastag világos bőrkárpitozással és a faberakásokkal otthonos, klubszoba hangulatot sikerült teremteni.

A beltérben olyan kényelmi berendezések is megtalálhatók, mint az iPad dokkolóállomás, a kihajtható asztalok, az italhűtő és pohárkészlet, valamint az üdítőitalos szekrény. A sofőrrel egyedi átbeszélő rendszeren keresztül lehet kommunikálni. Magát az autót elképesztően elegáns, Frost ezüst és Moroccan kék kéttónusú fényezés borítja. A kerékjáratokban színhű, 21 colos egyedi felnik forognak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/