/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Föld legelvetemültebb Lamborghinijei – videóval

2015. október 03. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a világ legfurcsább tuningmunkái Japánból származnak, ahol a legmerészebb kerékdőlésektől kezdve a méteres kipufogóvégeken át a villogó fényekkel teleaggatott járművekig minden előfordulhat, bármilyen márkán…

A népszerű autós videoblogger, Marchettino egy különleges Lamborghini gyűjteményt csodálhatott meg egy japán mélygarázsban.

A négy darab olasz sportgép mindegyike másféle külső borítást kapott, mégis mindegyik elég elvetemült lett. Az első egy hologramos Aventador, a második egy hat kipufogóvéget számláló, terepmintás Murciélago, a harmadik egy lángnyelvekkel tarkított, ördögi vörös Aventador, míg az utolsó egy szegecsekkel kivert, leopárdmintás, csillagformás hátsó lámpájú Murciélago hosszú szárnnyal és kipufogókkal.

Az autók ráadásul állítólag egy tulajdonoshoz tartoznak, aki nem csak tehetős – hisz már az autók nyers ára sem alacsony – de igencsak szeret kitűnni a tömegből.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/