/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Hyundai pickup

2015. február 01. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A Hyundai stílusos pickupot készített, amelyet aktív életet élő fiatal „városi kalandoroknak” szán. A Santa Cruz Crossover Truck Concept nem tipikus kisteherautó, kompakt méretű és rugalmasan alakítható platóval bír, így városban sem nehéz manőverezni vele. Sorozatgyártásáról egyelőre nincs szó.

A Santa Cruz merész, kifejező formát kapott, amelyen olyan részleteket találunk, mint a hatszög mintás álló hűtőrács, a bura nélküli, méhsejtrácsos mintájú projektorok, valamint a LED-es ködlámpák. A felhizlalt kerékjáratokban hatalmas kerekek forognak, központi csavaros dizájnnal és egyedi mintázatú Michelin abroncsokkal.

A Hyundai tanulmány kisteherautója négyajtós, a hátsó ajtók hátul zsanérozottak, tehát „öngyilkos” stílusban hátrafelé nyílnak, megkönnyítve a be- és kiszállást. A kerékjárati ívekre, a tetőre és a platóra rögzítőfüleket telepítettek, amelyek segítségével bármilyen méretű és alakú tárgy biztonságosan rögzíthető. A plató hátrafelé ki is tolható, így hosszú tárgyak is szállíthatók.

A pickupot egy környezetbarát, Euro 6-os 2 literes turbódízel motor hajtja, amely 190 lóerőt és 406 Nm nyomatékot termel, miközben 7 liter körüli átlagfogyasztást szavatol. Természetesen mind a négy kerék hajtott, a Santa Cruz alatt a Hyundai HTRAC összkerékhajtási rendszere dolgozik.

A Santa Cruz pickup bár ötszemélyes, akkora mint egy kompakt szabadidőautó, ezért városban is könnyű navigálni vele. A platója rugalmasan alakítható, bármi elhelyezhető rajta a szörfdeszkától kezdve a hegyi kerékpárig; a koszos, homokos vagy nedves cuccok pedig elkülönített rekeszben helyezhetők el a nap végén. A raktér ráadásul egy elcsúsztatható kemény tetővel el is fedhető. Máskor pedig a plató fiók módjára kitolható, amely esetben akkora lesz, mint a hagyományos kisteherautóké.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/