/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Land Rover pedálos autó

2015. október 07. 07:30   |   Autoblog
címkék:  

A Land Rover Defender pedálos autó gyerekjáték és gyűjtői darab is egyben. A világ egyik legikonikusabb járművének állít emléket, amelyet 1948-tól gyártottak. Az exkluzív járgányt kézzel készítették és stílusa a legelső előszériás Land Roverre, a ’Huey’-ra emlékeztet. A Frankfurti Autószalonon bemutatott példány csak koncepció, a „sorozatgyártású” változatra jövő tavaszig várni kell.

A miniatűr Land Rover Defender elképesztő minőségű, aprólékos kidolgozású jármű, ami magán hordozza az ős Land Roverek jellegzetességeit, mint a ’kazánlemez’ védőelemek, az oldalfellépők, a szegecselt lemezek, a teli alumínium felnik és mély mintázatú gumik, valamint a sárfogó gumik. A koncepciómodellt alumíniumból készítették és arra a Loire kék árnyalatra fújták, ami ma is megtalálható a Defender színpalettáján.

A kis Defendert fiatal sofőrje előre és hátrafelé is hajthatja, a rendes, csavarrugós felfüggesztés és fékrendszer (kézifékkel együtt) miatt pedig nagyobb kalandokra is vállalkozhat. A készítők a kabint is nagy odafigyeléssel és szenvedéllyel alakították ki. Akad itt az eredetire hajazó műszerfal és kürt, hátul pedig ponyvával lefedhető rakodóteret alakítottak ki. Az üléseket és a kormánykereket valódi bőr borítja.

A Land Rover pedálos autó végleges változata 2016 tavaszától lesz megvásárolható, exkluzivitása miatt igen borsos áron. Körülbelül 10 ezer fontot kérnek majd érte, átszámítva több mint 4 millió forintot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/