/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a legkisebb Rolls-Royce

2017. március 02. 10:00   |   Autoblog
címkék:  

A Rolls-Royce új luxusmodellt tervezett egy kiemelt ügyfél számára. Az SRH a márka történetének legkisebb modellje, teljes mértékben kézi munkával, szívvel-lélekkel készítették, mégpedig a Szt. Richárd Kórház kis betegeinek. A miniautóval a kis páciensek maguk hajthatnak el a műtőkig, ami élményt nyújt számukra és csökkenti a rájuk nehezedő stresszt.

Az SRH hivatalos átadását a Rolls-Royce főhadiszállásán, Goodwoodban tartották, ugyanolyan körülmények között, mint ami a VIP ügyfeleket általában megilleti. A járgányt két tesztpilóta, Molly Matthews és Hari Rajyaguru rögtön ki is próbálták, s rendkívül élvezték az összeszerelő csarnokban megtett köröket.

A kórháznak felajánlott SRH a Rolls-Royce egyedi igényeket kiszolgáló Bespoke részlegének kreációja, a csapat tagjai 400 órát áldoztak saját idejükből a megalkotására. A jármű ugyanolyan odafigyeléssel, igényességgel készült, mint a nagy autók, egyes alkatrészeit, mint az extázis szellemét és a váltófüleket 3D nyomtatással alakították ki.

Az SRH Andalusian fehér és Salamanca kék fényezést kapott piros elválasztó csíkkal, dísztárcsáinak RR logója pedig mindig vízszintesen áll, akár az utcai autókon. Az ülést piros bőrrel kárpitozták, a kormánykerék pedig kétszínű. Az SRH 16 km/órás csúcssebességre képes 24 voltos telepének köszönhetően, de sebessége több fokozatban limitálható, a legalacsonyabb beállítható sebesség 6,5 km/óra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/