/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A legkomolyabb felnik a legkomolyabb kabrión

2016. május 30. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hogy tegyük még vonzóbbá napjaink egyik legkívánatosabb kabrióját? Elég ha egy szett ultrabrutál papucsot rakunk alá, és már az sem tudja levenni a szemét róla, aki közömbös az autók iránt. Így kerültek 21 collos Forgiato felnik a Porsche 911 Turbo S-re

Akik járatosak a tuning világában, és meghallják a Forgiato nevét, rögtön tudják, hogy nem egyszerű kerekekről van szó. Ha pedig a gyártó egy egészen friss fejlesztése kerül egy egészen friss sportmodellre, még azok fejét is képes elcsavarni, akiket amúgy nem érdekel az autók világa.

Az alábbi, Forgiato 2.0 Elicia-ECX papucsok cukorkapiros színben tették még kívánatosabbá a Porsche fekete kabrió 911-esét. A többféle fényezéssel és méretben is kérhető felnik áráról nincs pontos információ, de nagyjából egy kisebb használtautó értékével vetekedhetnek.

A 21 collos görgőket jól hangsúlyozza ki a fekete karosszériára ragasztott két piros csík és a kiemelt feliratok, így az 560 lóerős stuttgarti paripa nem csak eszeveszett gyors, de elegánsan sportos is lett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/