/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a legritkább M5-ös BMW

2017. április 06. 10:45   |   Autoblog
címkék:  

Az 1989 és 1995 között gyártott BMW M5-nek kiemelt helye van a márkafanatikusok szívében, talán a valaha gyártott legszebb és legjobb sport-BMW. Készült belőle kombi változat is, az utolsó kézzel összeszerelt M-es BMW. Modellciklusa vége felé pedig olyan csodák is elhagyták a szerelőcsarnokot, mint ez a brit versenyzöld Elekta speciális kiadás.

A BMW M GmbH összesen 891 darab E34 M5 Touring modellt épített kézi munkával a garchingi üzemében. Ezek közül 209 készült a nagyobb, 3,8 literes, 340 lóerős motorral és hatfokozatú manuális váltóval. A képeken szereplő, fantasztikus állapotú, 1995-ös M5 Touring pedig egyike az utolsó autóknak és a 20, kizárólag Olaszországban értékesített Elekta kiviteleknek. A 20, a BMW Individual részlege által megalkotott Elekta kiadásból 10-et ezüst, 10-et pedig brit versenyzöldre fényeztek. Előbbiek kék, utóbbiak pedig mogyoróbarna bőrkárpitozást kaptak.

A zöld Touring Elekta összesen 126 ezer kilométert futott, ám ez nem látszik rajta, olyan, mintha most hagyta volna el a szalont. Kívül-belül fantasztikus kondícióban van, apró hibát vagy tökéletlenséget sem találni rajta. Rendelkezik az összes megfelelő dokumentummal és BMW Classic minősítéssel is.

A kocsi eladó, a Bring A Trailer oldalán lehet rá licitálni. A licit pillanatnyilag 60 ezer dolláron áll, ami nem kevés egy több mint 20 éves autóért, ugyanakkor jelen esetben abszolút indokolt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/