/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a dizájner Ferrari belső

2017. április 01. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

Egy olyan szívdöglesztő olasz szépséget, mint a Ferrari F12berlinetta is lehet még ellenállhatatlanabbá tenni. Ennél a sárga példánynál a Carlex Design kárpitosmesterei tettek csodát, lélegzetelállítóan szép utasteret alkottak, aminek nincsen párja.

Ez a Ferrari F12berlinetta sárga fényezésével emlékeztet a limitált kiadású, 40 lóerővel erősebb F12tdf-re, kabinja azonban exkluzívabb, s szénszálból is több van benne. Tulajdonosa egyedi, személyre szabott, exkluzív utasteret szeretett volna, így a Carlex Design-hoz fordult segítségért. A szakemberek pedig bőr, hasított bőr és karbon alkalmazásával új szintre emelték a szupersportgép kabinját.

Új anyagokból, egyedi mintát követve állították össze az ajtópaneleket, az üléseket, az ülések közötti konzolt, de új szőnyegeket is készítettek az autóhoz. Az alapszín a fekete, amelyet a fényezéshez igazodva sárga csíkozás illetve szegélyvarrás ellentételez.

A mennyezetet, az oszlopokat és a műszerfal nagy részét fekete Alcantarával vonták be, de jutott belőle az ajtóbelsőkre, az ülésekre és a könyöklőre is. Emellett fekete és kis mennyiségben sárga bőrt is használtak, néhány ponton Ferrari logót is felhímeztek. Az ülések közötti konzolon, a kormánykeréken és a műszerfalon karbon betéteket találunk, mégpedig makulátlan kivitelezésben. A végeredmény pazar.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/