/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a nagy kínai Volkswagen

2016. október 27. 11:15   |   Autoblog
címkék:  

Megkezdődött Kínában az év elején leleplezett Volkswagen Phideon értékesítése, amely a Phaeton utódjának tekinthető. A Passat fölé pozícionált luxuslimuzin olyan modellekkel veszi fel a versenyt a sofőrös autókat kedvelő kínai piacon, mint az Audi A6L, a BMW 5-ös Li, a Mercedes-Benz E-osztály L és a Volvo S90L. A Phideon árai 349 és 659 ezer jüan között szóródnak (51- 97 ezer dollár).

A Volkswagen Phideon csupán kétfajta erőforrással kerül forgalomba Kínában. Egyik a 2 literes TSI, amely 224 lóerőt és 350 Nm nyomatékot ad le, a másik pedig a 3 literes V6-os TSI, amely már 299 lóerőt és 440 Nm nyomatékot mozgósít. Mindkét egységhez 7-sebességes duplakuplungos váltóművet kötnek.

Felszereltségtől függően a Phideon négyzónás klímaberendezéssel, fejlett infotainment és szórakoztató rendszerrel, nappabőr kárpittal, lehajtható asztalkákkal és egy 11 literes hátsó hűtőszekrénnyel kényezteti az utasokat.

A Volkswagen Kínán kívül nem tervezi a Phideon forgalmazását, ami érthető is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/