/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Peugeot pickup

2017. június 25. 11:15   |   Autoblog
címkék:  

A Peugeot pickup modellel rukkolt elő, amelyet Afrikában fog piacra dobni. A robusztus, archaikus dizájnú jármű azoknak szól, akik megbízható munkaeszközt keresnek. A Pick Up értékesítése szeptemberben kezdődik.

Az 5,08 méter hosszú, duplakabinos Peugeot Pick Up folytatja a francia márka által értékesített platós modellek sorát az afrikai kontinensen. A nagy elődök az 1956-os 403 Camionnette-Bâchée, az 1967-es 404 Camionnette-Bâchée, majd az 504 Pick-up voltak, amelyet Nigériában egészen 2005-ig gyártottak. Az új Pick Up modellen látszik, hogy bírja majd a mostohább körülményeket is, egyszerű, szögletes karosszéria és nagy hasmagasság (215 mm) jellemzi.

A Pick Up létravázas kialakítású, merev hátsó tengellyel és laprugókkal. Ez megbízhatóságot és tartósságot ígér, bármilyen terepen, bármilyen körülmények között. A plató 1,4 méter hosszú és ugyanilyen széles. Oldalfalait és hátsó paneljét ellenálló gyantaréteggel vonták be. A terhelhetőség 815 kilogramm.

A hajtásláncot a piac követelményeihez igazodva alakították ki. A Pick Up orrában egy hosszában beépített 2,5 literes common rail turbódízel motor dolgozik 115 lóerős teljesítménnyel és 280 Nm-es nyomatékkal, amihez ötfokozatú kézi váltót párosítottak. A gép hátsó- vagy négykerék-hajtással, kétfokozatú osztóművel is elérhető lesz. Utóbbi változatot a plató- és tetőrúdjairól, valamint a fellépőiről lehet felismerni.

Az alapfelszereltség részét képezi egyébként a légkondicionáló, az elektromos ablakemelők és motoros tükrök, a CD-lejátszós rádió, valamint az USB port. Az utasok testi épségére két légzsák ügyel, emellett széria az ABS, a fékerőelosztó és a hátsó parkolószenzorok.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/