/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Rolls-Royce tuningok Rolls-Royce-a

2017. február 10. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy művész virtuálisan erőszakolta meg a patinás brit márka Wraith modelljét, amely kapott egy tetőboxot, hatalmas szélesítéseket, piros oldalfalú gumikat, vad ültetést és különféle aerodinamikai elemeket. Az eredmény félelmetes lett.

Bizony, van az a szint az autógyártásban, amit már nem illendő utólag megpiszkálni, márpedig a Rolls-Royce modelljeit nyugodt szívvel sorolhatjuk ide, hisz minden egyes módosítás erősen értékcsökkentő hatással van a tökéletesnek és extravagánsnak megálmodott brit luxusportékákra.

Szerencsénkre az alábbi kép csak egy virtuális designer, KhyzylSaleen szárnypróbálhatása, amit remélünk, soha senki nem fog megvalósítani. Ettől függetlenül a művész munkáját dicsérendő, szinte elhisszük, hogy egy létező projektről van szó, annyira valósághű lett a munka.

A Wraith kapott egy két színből álló fényezést, amit piros elemek egészítenek ki, mint például a légterelő szárnyacskák vagy a mélyre húzott kötény az első lökhárítón, de nem mehetünk el szó nélkül a brutális szélesítés vagy épp a hatalmas ültetés mellett sem. Az oldalsó légbeömlő és a tetőbox már csak romlott hab a méregdrága tortán. Reméljük, semelyik Rolls-Royce tulaj nem kapott ihletet az alábbi kép láttán egy kis átalakításhoz…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/