/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a világ legdrágább Teslája

2014. március 16. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A T Sportline által épített példány valószínűleg a világ legdrágább Tesla Model S limuzinja. A különböző kiegészítőknek és beépített extráknak köszönhetően több mint kétszer annyi az ára, mint a gyári 85 kWh-s akkumulátorral szerelt csúcsmodellé: 205 820 dollár, azaz 46,5 millió forint.

Úgy látszik, a Tesla is „fapados” kivitelben árulja az autóit, ezt a példányt a tulajdonosa például 37 870 dollárnyi extrával dobta fel. Került rá többek között 21 colos felnigarnitúra, külső sportcsomag és napfénytető, emellett légrugózással és prémium audiorendszerrel is ellátták. Ezek után a kocsi azonban a T Sportline műhelyébe került, ahol újabb 82 050 dollárnyi cuccot építettek bele.

Felszereltek rá többek között egy szénszálas karosszériaszettet és egy új felnigarnitúrát, ezen kívül a belső teret is átváltoztatták. Az audiofil minőségű hifiberendezés és az új bőrkárpit jelentette a legnagyobb kiadást, de az előbbiért felszámított 9000, illetve az utóbbiért kért 25 ezer dollár azért kissé túlzás. A végösszeg 205 850 dollár lett; mindenki döntse el, hogy megérte-e ennyit áldozni rá.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/