/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a világ leghihetetlenebb műhelye

2016. február 06. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A képen 12 darab McLaren P1 GTR látható. Ennyi gyűlt össze a McLaren wokingi GTR szerelőműhelyében, amely kizárólag ezeket a versenyautókat szervizeli. Válogatott szakemberek és mérnökök készítik fel őket a világ különböző pontjain rendezett futamokra, ahová a McLaren olykor 80 tonnányi felszerelést szállít a telemetriai rendszerektől kezdve a versenygumikig.

Amint egy ügyfél belép a McLaren P1 GTR sofőr programba, feltárulnak előtte a legmodernebb létesítmények és igénybe veheti a legjobb szakemberek segítségét. Frank Stephenson, a McLaren formatervezési igazgatója például örömmel segít az ügyfeleknek megtervezni autójuk külsejét, ha nem találnak a kedvükre való sémát a kínálatból. Egyébként mindenki testre szabott szénszálas versenyülést és méretre szabott versenyoverallt, illetve sisakot kap. Személyi edzőjükkel is sok időt töltenek, vezetési instruktorukkal pedig szimulátor leckéket vesznek, hogy a legtöbbet kihozhassák autójukból.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/