/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Volkswagen új négyajtós kupéja

2016. november 30. 09:35   |   Autoblog
címkék:  

Jövő márciusban, a Genfi Autószalonon mutatkozik be a CC-t váltó Arteon, amiről megérkezett az első gyári skicc. A teljesen új fejlesztésű Arteont a márka a Passat fölé pozícionálja, a négyajtós kupé a felső-középkategóriában igyekszik majd híveket szerezni magának. A formája mindenesetre nagyon vonzó.

db2016au01055_large

A Volkswagen az Arteonnál megjelenő új, érzelmekkel teli vonalvezetés mellett kifejező, hangsúlyosan vízszintes új frontrész jellemezte márkaarculatot vezet be. A hűtőrács bordái egészen a háromdimenziós kialakítású fényszórókig húzódnak, diódás elemek emelik ki a markáns megjelenést, s egyúttal dominanciát sugároznak. Az ablakok természetesen keret nélküliek.

Az első szótagon hangsúlyos Arteon név két alkotóelemből áll össze: az „Art” (angolul: művészet) írja le a ferdehátú következetes vonalvezetését és érzelmekkel teli mivoltát, míg az „eon” végződés a „Phideon” modellhez, a kínai piacra kerülő Volkswagen zászlóshajóhoz hasonlóan prémium modellként aposztrofálja az újdonságot.

Az új Arteon a Genfi Autókiállításon mutatkozik be először a nagyközönségnek, piaci bevezetése 2017 nyarán következik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/