/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Anglia klasszicista fenevadja

2014. szeptember 14. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Goodwoodban mutatta be az Evanta Motors saját fejlesztésű és építésű sportkocsiját, a Barchettát. Az erősen limitált példányszámban épülő négykerekű V8-as motort és kevlár, vagy alumínium karosszériát kap.

Bemutatkozott Nagy-Britannia régiszerű, mégis vadonatúj sportautója, az Evanta Motors által kézzel épített Barchetta.

A kényesebb legyárthatóság és az értékmegőrzés miatt mindössze 148 darabosra tervezett szériát a jövendőbeli vevők maximálisan személyre szabhatják. Lesz belőle jobb- és balkormányos, kevlár vagy alumínium kasztnis, de automata és manuális változat is. Egyvalami azonban közös lesz az összes Barchettában, méghozzá a 6.2 literes V8-as benzinmotor, mely 450 lóerőt (336 kW) képes leadni.

A gyártó állítása szerint az 1950-es évek dizájnirányzatát hűen követő autócsoda nem lesz olcsó mulatság, ugyanis legkevesebb 125 ezer fontot, azaz mintegy 49,5 millió forintot kérnek majd a kevlár karosszériájú alapváltozatért, míg az alumínium kasztnis Barchetta 165 ezer fontról (65,3 millió forintról) indul.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/