/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az eddigi legkívánatosabb, gyári tuningos Toyota

2017. május 27. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Még hogy unalmasak a japán autók? És nincs fantázia a Toyotában? Ezen kérdésekre egyértelmű cáfolatot ad a márka legújabb Camry modelljének kétféle különleges kiadása. A TRD a sportosabb, a Modellista pedig egy fokkal elegánsabb külsőt vonultat elénk.

Alighogy bemutatkozott a Detroiti Autószalonon, máris gyári tuningcsomagot kap a Toyota Camry. Az új modellhez rögtön kétféle felszerelést is készítettek a japánok, TRD és Modellista nevek alatt – egyelőre úgy tűnik, hogy utóbbit sajnos csak a helyi piacra.

A TRD variáns elvileg a közeljövőben előfordulhat akár világszerte is, ám egyelőre csak a látványt érezhetjük magunkénak az alábbi fényképek segítségével. Ezeken jól láthatók a mélyebbre húzott lökhárítók és küszöbök, a matt fekete hűtőmaszk, a nagyobb felnik és az első toldatban helyet kapott nappali menetfények.

A Modellista ezzel szemben fényesebb elemeket és kiegészítőket (például krómozott anyagokat) vonultat fel elegánsabb felnikkel kísérve.

Egyelőre csak ennyit tudunk, a belső tér és a technika oldalait egyelőre homály fedi, de az biztos, hogy Japánban csak 2.5 literes benzinmotorral, hibrid kiadásban lesz elérhető, míg Amerikában egy szívó 3.5 literes V6-ossal is hazavihetik majd a vásárlók új kedvencüket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/