/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az egyedi Pagani balesete

2016. december 06. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy Maybach Mercedes-szel ütközött az egyetlen darabos Pagani Zonda ZoZo Japánban a minap. A külön kérésre gyártott olasz sportkocsi eleje csúnyán megsérült, ám 760 lóerős motorjának nem esett baja, így várhatóan megjavítják.

Egy japán üzletember rendelésére készítette el az olasz manufaktúra az alábbi képeken nem túl ragyogó állapotban látható Zonda modellt.

A Yusaku Mazeawa speciális kérései alapján elkészített Zonda ZoZo leginkább a szintén egyedi, Lewis Hamilton birtokában álló Pagani Zonda 760LH-ra hajaz leginkább, ám többek között például hátsó kerékjárati ívei eltérnek a széria többi tagján láthatóaktól. Az autó hátsó kerekeinek meghajtásáról egy 7.3 literes V12-es Mercedes AMG erőforrás gondoskodik 760 lóerővel, így a szénszálas karosszériás sportkocsi teljesítményére nem lehet panasz.

Talán épp ezt próbálgatta az üzletember, amikor egy Maybach 62S állt az útjába Tokióban a minap. Sajnos a balesetet nem tudták elkerülni, így a Pagani eleje összetört a lökhárítót, kerékíveket és géptetőt beleértve. Arról nem tudni, ki volt a hibás, de egy kisebb vagyon fejében valószínűleg javítható lesz az autó.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/