/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az új Kia Optima

2015. március 27. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Felkerült a világhálóra az első hivatalos kép a megújuló Kia Optimáról. Ahogy várható volt, a középkategóriás szedán sok jellemzőt örököl a Genfben bemutatott Sportspace koncepcióról.

Közzétette az első gyári fényképet az új Optimáról a Kia. Az első ránézésre nem túl nagy változásokon átesett modell valójában minden részletét tekintve megújult, melyhez a Genfi Autószalonon bemutatott Sportspace Concept is nagyban hozzájárult.

A lámpákkal egybeérő, tigris orr hűtőrács szinte az egész frontot kitölti, míg a lökhárító szélére került háromszög formájú légelvezető nyílások egy sokkal masszívabb kinézetet kölcsönöznek a középkategóriásnak. A motorháztetőn találhatunk néhány finom ívet, míg a szélvédő tetejében egy enyhe, gusztusos vonaltörést.

A gyártó állítása szerint a beltér sokkal minőségibb hatást fog kelteni az eddigiekhez képest, miközben a rendelkezésre álló helyet is sikerült növelni. Az eddig szűkös motorkínálat állítólag közel duplájára bővül, így olyan egységek kerülnek – a hibrid változat mellett – a palettára, mint az 1.6-os, illetve 2.0 literes turbós négyhengeresek, a 2.4-es szívó egység, dízel fronton pedig az 1.7-es CRDi teljesíthet szolgálatot kétféle erőkiosztásban.

Az új Optimát először az amerikaiak vehetik majd szemügyre az április 1-én kezdődő New Yorki Autószalonon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/