/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az utolsó Rolls-Royce Phantom

2017. február 02. 10:55   |   Autoblog
címkék:  

Tizenhárom év után elkészült az utolsó hetedik generációs Rolls-Royce Phantom. A luxus megtestesítője, a “világ legjobb autója” a Rolls-Royce új tulajdonos alatti új reneszánszát hozta el és rendkívül sikeresnek bizonyult világszerte. Most egy új éra kezdődik a márkánál, az általunk ismert Phantom pedig egy hosszú tengelytávú, egyedileg összeállított példánnyal köszön el.

Az utolsó Phantom VII-et egy ismert Rolls-Royce gyűjtő állíttatta össze magának, természetesen a saját ízlésének megfelelően. Az utastér intarziái hajózási témájúak, a 30-as évek óceánjáróinak világát elevenítik fel. A lenyűgöző famozaikokat pedig a tenger hullámzását imitáló különleges szabásminták kísérik az ülés- és ajtókárpitokon, valamint a gyapjúszőnyegeken. A bőrkárpit világoskék színű, amelyet a felső régióban fekete ellentételez.

Ezen kívül a kabinban elhelyezett órák stílusát is az óceánjárókban használatos órákéhoz igazították. A 24 időzónával ellátott korona forgatható, utalva HG Well időgépére. A Rolls-Royce gyönyörű Blue Velvet külső fényezést kapott, dupla oldalsó díszcsíkkal (coachline), amelyet fehér szegélyű abroncsok és ezüstszínű Spirit of Ecstasy nőalak egészítenek ki.

Most, hogy elbúcsúzott a Phantom VII, a Rolls-Royce-nál a nyolcadik generációs luxuslimuzin gyártását készítik elő. A jármű teljesen alumínium szerkezetű lesz és igyekszik mindenben felülmúlni elődjét, új korszakot nyitva a brit luxusmárka történetében.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/