/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Bugatti Veyront kapott Justin Bieber

2014. április 11. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A népszerű, de mostanában inkább bódult állapotban történő randalírozásairól elhíresült fiatal zenészt 20. születésnapja alkalmából lepte meg kollégája, a rapper Birdman. Talán ezzel a szépséggel kevesebb incidensben lesz majd része(g).

Úgy tűnik, a Bugatti nem tudta elkerülni, hogy végül a Veyron is egy jól megtermett és hihetetlenül erős celebautóvá „érjen”, miután megannyi híresség villog vele klipekben, vagy épp a való életben. Most a 20 éves korára zenélést abbahagyó Justin Bieber csatlakozott az ilyen négykerekűt birtoklók táborához, ahogy arról Instagramján büszkélkedik is.

A visszavonult, tini lányok kedvence ráadásul egy barátjától, a rapper Birdmantől kapta a vörös színű Veyron Grand Sportot. Egyébként a kanadai fiatal eddig sem birtokolt éppenséggel rossz vasakat. Garázsát díszíti már egy krómozott Fisker Karma, egy Audi R8,tuningolt Range Rover, Lamborghini Aventador, Ferrari F430, Porsche 911 Turbo és megannyi drága négykerekű.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/