/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy foszforeszkáló Aston Martin

2015. május 24. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Gumball 3000 futam egyik résztvevője a sötétben világító matt kék fóliával vonatta be Aston Martin DBS-ét. Az autó naplemente után akár 10 órával is képes foszforeszkálni.

A 90-es évek egyik legmenőbb dolga volt foszforeszkáló anyaggal bevonni mindent.

Mára a LED technológia élvez hasonló népszerűséget, azonban egy ritka és szép használati tárgy még mindig mutathat jól az idejétmúlt fénygyűjtő és kibocsátó bevonat felhasználásával.

Márpedig az alábbi Aston Martin DBS-t egy olyan UV-s réteggel látták el, amely magába gyűjti a nap fényét, majd a sötétben kibocsátja, azaz foszforeszkál – akár 10 órán át. A kocsit a Team46 készítette fel a hírhedt Gumball 3000-es futamra, ahol David Morgan, a tulajdonos fogja terelgetni az elegáns brit sportgépet.

Persze a tömegből kitűnésnek meg van az a veszélye is, hogy esetleg nem cska a bámészkodók, hanem a rendőrök is felfigyelnek majd a 6.0 literes V12-es kék szörnyre. Persze ez már a tulaj baja lesz…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/