/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy gyönyörű, barna Alpina BMW

2017. január 30. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

Az Alpina műhelyéből lélegzetelállító, szuper-exkluzív BMW-k kerülnek ki, általában a cég jellegzetes sötétkék vagy sötétzöld színeiben, de ez a B7 Biturbo gesztenyebarna árnyalatban pompázik. A 7-es limuzin fantasztikusan néz ki a rendszerint unalmas barna színben, s utasterét is hasonló árnyalatú bőrrel kárpitozták.

A gesztenyebarna árnyalatot a BMW Individual katalógusából választotta az autó tulajdonosa, s milyen jól tette. Káprázatosan néz ki a kocsi, s az oldalán az Alpina védjegyének számító csíkozást viseli, hozzá illő arany színben. A tökéletes összképet véleményünk szerint talán csak az alsó krómozott díszítések zavarják meg kissé. A tengelyvégeken az Alpina klasszikus sokküllős kerekeit találjuk, egyszerű ezüst árnyalatban. A fényűző kabint teljes mértékben a külső színhez passzoló, gyönyörű barna bőrrel húzták át, csupán a műszerfalat borítja fekete bőr.

A motorháztető alatt 4,4 literes biturbó V8 benzinmotort találunk, amely az alapos tuningnak köszönhetően 600 lóerőt és 800 Nm nyomatékot présel ki magából. A több mint kéttonnás, összkerékhajtású B7 Biturbo így mindössze 3,6 másodperc alatt képes elérni a 100 km/órás sebességet, végsebessége pedig 310 km/óra.

A sztenderd Alpina B7 alapára 137 ezer dollár, ám ez a jócskán felextrázott különleges példány valószínűleg közelíti a 200 ezer dollárt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/