Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy igazi gran turismo

2016. január 13. 07:00   |   DG
címkék:  

A Buick gyönyörű, klasszikus vonalvezetésű túrakupét vezetett elő a Detroiti Autókiállításon, ami előrevetíti, mire számíthatunk a GM-hez tartozó márkától az elkövetkező években. A lenyűgöző Avista Conceptet egy 400 lóerős ikerturbós V6-os motor repíti.

A 2+2 üléses Avista Concept egy kortárs gran turismo, kecses, elegáns vonalvezetéssel és kidolgozott részletekkel. Háborítatlan lemezfelületek, hiányzó B-oszlopok, valamint széles, vaskos kerékjáratok jellemzik. Frontja a szárny-motívumos fényszórókkal egyes Opel tanulmányautókra emlékeztet, fara pedig bizonyos Chrysler modelleket idéz, összességében azonban egyedi alkotás, hihetetlenül dögös kiállással.

Ahogy az elképesztő mélységű kék festékbe „mártott” karosszéria, úgy a belső tér is a végletekig letisztult és elegáns. Mindent a folyadékkristályos kijelzők és érintőképernyők uralnak, a díszítéshez pedig valódi szénszálat és alumíniumot használtak.

Az Avista Concept mozgatásáról egy 3 literes ikerturbós V6-os aggregát gondoskodik, amelyet hengerlekapcsolás és start/stop technológiával is felszereltek. Teljesítménye 400 lóerő, ami egy nyolcsebességes automataváltón keresztül zúdul a hátsó kerekekre. Reméljük, látjuk még ezt a szépséget. Esetleg Opel márkajelzéssel?


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

A nap képe

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!