/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy kívánatos, öreg Toyota terepjáró

2017. május 03. 11:10   |   Autoblog
címkék:  

A tengerentúlon óriási keletje van az úgynevezett restomod átalakításnak, amikor a koros járművet gyári állapotúra állítják vissza, és ehhez modernebb alkatrészeket használnak, a teljesítményt olykor alaposan feltornászva. Ez az 1972-es Toyota FJ40 Land Cruiser ilyen felújításon esett át és pengébben néz ki, mint valaha. Minden off-road rajongó álma.

Ez az FJ40 Land Cruiser a legendás típusra specializálódott FJ Company első teljes felújítása volt, s meglehetősen jól sikerült. A japán terepjáró már nem egy utcaképbe simuló darab, rézvörös fényezése aszfalton és terepen egyaránt az érdeklődés középpontjába helyezi. A kerekek, a puhatető és az utastér fekete színével megteremti a szükséges kontrasztot.

Modern alkatrészek a teljesen LED-es fényszórók, a szervo rásegítés, a könnyűfém felnikre szerelt Cooper Discoverer terepgumik, az Old Man Emu felfüggesztés, az egyébként puritán utastérben pedig a fűthető Corbeau bőrülések és a vízálló hangrendszer.

Erőforrás nem volt az autóban, így az FJ Company csapata beszerzett egy 4 literes, befecskendezéses, az 1985-92 közötti Land Cruiserekben fellelhető Toyota 3F-E soros hathengeres motort, melyet némi tuning után épített be az autóba. A blokkhoz ötfokozatú kézi váltó csatlakozik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/