/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy makulátlan bajor klasszikus

2016. november 22. 13:15   |   Autoblog
címkék:  

Az E30 M3-on túl is van élet, melyre ékes bizonyíték ez a zömében gyári alkatrészekkel felújított BMW 318is. Azonnal birtoklási vágyat ébreszt, egy új autó helyett bármikor beleülnénk.

Eme 1991-es évjáratú BMW E30 318is aprólékos, minden részletre odafigyelő felújítást kapott, melynek során igyekeztek kizárólag gyári alkatrészeket használni. Minden régi vagy sérült alkatrészt új, eredeti BMW darabbal pótoltak, melyek beszerzése olykor igen komoly kihívással járt. A hajtáslánc vadonatúj, akárcsak a karosszériaelemek többsége, a 318is többek között új motorháztetőt, sárvédőket, lökhárítókat, valamint hátsó fedelet kapott. Végül mindent feurorange II narancs árnyalattal fújtak le.

Néhány tuning alkatrészt is beépítettek, amivel dögösebbé és biztonságosabbá tették az autót. A kerékagyakat ötlyukasra alakították át, M3 fékrendszert szereltek fel, a felfüggesztést pedig H&R alkatrészekkel új alapra helyezték. A BMW alatt immár állítható magasságú felfüggesztés dolgozik, első-hátsó stabilizátorokkal. A tengelyvégeken korhű, egyedileg gyártatott BBS E50 felnik forognak magnézium középrésszel. Méretük elöl 17 x 8,5, hátul 17 x 9,5, melyekre 215/40 és 235/40 méretű Continental gumikat feszítettek. A gázok rozsdamentes acél Supersprint kipufogórendszeren keresztül távoznak.

Az utastérben vadonatúj műszerfalat és szőnyegszettet, továbbá korhű, elektromosan dönthető Recaro Orthoped sportüléseket találunk. A kocsi azonban csak kétüléses, a hátsó üléspadot eltávolították, és nappabőrbe burkolt bukócsövet csavaroztak a helyére.

A rengeteg befektetett munka meghozta a gyümölcsét, a 318is lenyűgözően néz ki. Klasszikus, egyszerű vonalai még nagyobb csodálatot és elismerést váltanak ki.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/