/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy poszter Lamborghini

2016. július 26. 11:00   |   Autoblog
címkék:  

Minden valamire való kamasz szobájának a falán függött egy Lamborghini Diablo poszter, a 90-es évek egyik legvonzóbb álomautójával. Azóta felnőttünk, de rajongásunk a modell iránt nem csillapodott, s ha ilyen példány bukkan fel belőle, mint ez, bizony nagyot dobban a szívünk. Az egyik utolsó Diablo SV modell, különleges kék színben, eredeti állapotban, alig több mint 11 ezer kilométerrel.

A Super Veloce Racing (SVR) által eladásra kínált kék példány az egyik legpompásabb Diablo SV modell, amiről ma tudni lehet. Molesztálatlan, eredeti állapotú darab, amely egyedi Ice Blue kék fényezést visel. A Diablo SV-k egyik legutolsó legyártott példánya 1998-ból, amelyet a tulajdonos kérésére utólag gyöngyház kékre fényeztek. Emellett rengeteg extrával is teletömték, kapott többek között SE oldalküszöböket, sportkipufogó-rendszert, karbon váltógombot és egyedi kéttónusú Alcantara kárpitozást.

A kék SV két előző tulajdonosa kiváló állapotban őrizte meg az autót és csupán 11 ezer kilométert rakott bele. Aki szeretné, az SVR-nél tekintheti meg az autót és kérhet rá ajánlatot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/