/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

A nap képe: Éhes kutyák marcangolták szét a Toyotát

2015. október 04. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem tudni miért, de egy új Toyota RAV4-est csonkított meg hétfő este egy csoport éhező, kóbor kutya. A durván helyben hagyott autót ráadásul a tulajdonosnak saját pénzén kell megjavíttatnia.

Talán csak az lehet rosszabb látvány annál, amikor reggel lemegyünk szeretett négykerekűnkhöz és látjuk, hogy megrongálták, ha ott sincs, ahol hagytuk. Egy romániai Toyota terepjáró tulajdonossal az előbbi eset történt meg, a baj csak az, hogy a „művet” nem egy másik ember, hanem kóbor kutyák csoportja követte el.

Sajnos Románia egyes területein ugyanis irtó módon elszaporodtak a kóbor kutyák, amelyek egy bizonyos éhségnél már emberre is támadnak, legutóbb azonban egy Toyota RAV4-esre fájt a foguk. Persze ez még mindig a jobbik eset, azonban a vadonatúj japán terepjáróban keletkezett károkat senki sem fogja megtéríteni az elkeseredett tulajdonosnak.

Az viszont érdekes, hogy csak ezt az autót támadták meg az ebek, sőt ennek is leginkább az elejét, így könnyen feltételezhető az is, hogy valamilyen más állat szökött a motortérbe, amit kiszimatolva így próbáltak elérni a kutyák. A lökhárító mellett a doblemezek és a ködlámpák is cserére szorulnak majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Anikó
2015-10-04 - 09:29

Az ismerősön renaultját is pont így ették meg a parkolóba, mert alábújt egy menyét é el akarták kapni. Alig maradt valami az autó elejéből.

devald peter
2015-10-05 - 00:09

Mindig mondom, h a kutyus a legundorítóbb és legalávalóbb lény a földön!


*/