/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: Giccsparádé

2017. december 25. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valami ilyesmi történik, amikor az embert elkapja egy megmagyarázhatatlan kényszer inger a külsőre ragasztható autókiegészítők osztályán a szupermarketben, és csak azt érzi, hogy minél több van neki, annál szebb lesz kiöregedő félben levő pickupja.

Nehéz magyarázatot találni arra, amit a képen látható Chevrolet Silverado gazdája művelt szerencsétlen pickupjával, mert ilyet jóérzésű ember egyszerűen nem tesz.

És nem csak a mindenhová felaggatott krómlemezek (még a fényszórók mögött az oldalelemeken is található kis betétek) jelentik a problémát, de a (mi hét darabig jutottunk a számolásban) borzasztóan sok szárny és légterelő elem is érthetetlen módon veszi el a helyet, a szépséget és a tulaj pénzét. Talán csak a fellépők és a felnik, no meg esetleg a gallytörőrács, amik önmagukban még nem nevetést csalnának elő a platóst szemlélő járókelőből, ám így és a piros féknyergekkel maximum egy Halálos Iram filmbe vagy egy autós játékba illene szerencsétlen Silverado.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Stalin Leninson
2017-12-25 - 10:07

+1: Hogy mekkora egy köcsög a tulaj, mi sem bizonyítja jobban, hogy ezzel a hulladékkal mozgássérült parkolóba ált be.
Ezért az autó típusa innentől douchebaghini frequentador.


*/