/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Így fog kinézni a BMW X6 Audi ellenfele?

2015. január 27. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy lelkes virtuális designer elkészítette a BMW X6 és a Mercedes GLE négykarikás ellenfelét, a Q6-ot. Az új Q7-esből eredő látványterv legjellegzetesebb része a többieknél már megszokott, folyamatosan ívelő tetővonal.

Theophilus Chin elkészített egy képzeletbeli harmadik szereplőt a német prémiumtrió kettő már létező terepjáró-kupé modellje mellé.

A BMW X6 már öreg róka e téren, a Mercedes-Benz GLE azonban csak nemrég mutatkozott be, így most mindenki az Audira figyel, hogy mikor válaszol végre az ingolstadti vállalat a két nagy rivális megoldására

Amit eddig tudunk, az mindössze annyi, hogy egyes források szerint a négykarikások már elvileg dolgoznak egy Q6 nevet viselő modellen, ám ezt ők maguk nem erősítették meg.

Ha egyszer elkészül, akkor mindenesetre a Q5 és Q7 közé ékelődne be, és leginkább a nagy terepesre hasonlítana, talán épp a képen látható formában – ez egy nagyobb hűtőmaszkot és végig ívelő tetőt viselő látványterv, leginkább az A7-esre hajazó hátsó lámpákkal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/