/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ken Block új autója

2014. november 05. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A Las Vegas-i SEMA Show-n lehullt a lepel Ken Block új versenyautójáról, a Hoonicornról, amelyet a Gymkhana következő, hetedik részétől fog nyüstölni. A teljesen egyedi építésű, összkerékhajtású, 1965-ös Mustang két év alatt készült el, és az eddigi legextrémebb Ford, amit Block valaha vezetett.

A Hoonicorn az észak-karolinai ASD Motorsport műhelyében két év alatt készült el, alapjául egy 1965-ös Ford Mustangot választottak az építők. A Vaughn Gittin Jr.-hoz köthető RTR, Ken Block és Hoonigan által tervezett Mustang ihletet merít a jelenlegi WRC és DTM autókból, de még Block gyerekkori játékautóiból is. Egy acél csővázas, szénszálas karosszériapanelekkel rendelkező valódi versenyautó, beépített bukóketreccel és ajtómerevítésekkel.

A kocsi szíve egy 6,7 literes Roush Yates V8-as szívó versenymotor, amely elképesztő 845 lóerőt és 976 Nm nyomatékot ad le. Egy hatfokozatú szekvenciális Sadev váltó tartozik hozzá hidraulikus kézifékkel kiegészítve. Az erő háromrészes, 18 colos fifteen52 felnikre szerelt, „Ken Block” keverékes Pirelli Trofeo R gumikon keresztül jut a talajra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/