/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Magyarok modernizálták a BMW E36-ot

2015. szeptember 28. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A TMcars az E30-as 3-as BMW átalakítása után külön kérésre most az E36-ot öltöztette modernebb ruhába. Az egyelőre még csak grafikán létező csomag hamarosan megjelenhet.

A BMW E36-os modellje nem épp mai darab – 1990 és 2000 között gyártották – mégis az egyik leggyakrabban hazánkba importált és itthon előforduló hátsókerekes autónak számít kiváló kezelhetősége, erős motorjai, jó felszereltsége és alacsony ára miatt.

Épp ezért nem volt rossz ötlet a TMcars-tól, hogy egy potenciális ügyfelük kérésére elkészítették a modell mai köntösbe bújtatott változatát. A cég korábban már épített egy E30-on alapuló „Concept30” csomagos négykerekűt, amely nagy sikert aratott az internetezők körében.

Az újabb generáció pedig szinte ugyanezt a sémát kapta meg, vagyis nagy csodára nem kell számítani, de azért az összkép elég nagyot üt. A szélesített nyomtáv mellett teljesen új lökhárítók, küszöbök és egy hátsó szárny is a kínálat részét képezi. Ráadásul lehetőség van megtartani a gyári világítást, de igény esetén a Concept30-éhoz hasonló LED fényekkel megtoldott Hella projektoros lámpákat is lehet majd kérni. Ha minden jól megy, a most még csak grafikákon létező Concept36 első működő prototípusát jövő tavaszig összeállíthatják a srácok.

A művelet ára várhatóan 3000 és 3500 euró közé lesz majd tehető, ez egymillió forint körüli összeget jelent – üvegszálas kompozit anyagokból készítve a karosszéria elemeit.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/