/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Shaquille O’Neal fia két autót kapott 16. szülinapjára

2016. január 18. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A visszavonult kosárlabdázó egyszerre két drága négykerekűvel lepte meg lassan fiatal felnőtté cseperedő fiát, Shareefet. Az egyik egy Lamborghini Gallardo sportkocsi, a másik egy egyedi Jeep Wrangler – talán a mindennapos közlekedésre.

Nem biztos, hogy a leghasznosabb dolog egy friss jogsival – vagy épp még hivatalos engedéllyel nem is – rendelkező tinédzser alá több száz lóerős autókat adni, de a tehetős sztárok csemetéi már csak így élnek.

A volt bokszoló Floyd Mayweather után most Shaquille O’Neal lepte meg fiúgyermekét gépkocsival, ám sportoló társára licitálva rögtön két autót is „becsomagoltatott” 16 éves utóda születésnapi partijára – amin nem mellesleg 400 meghívott volt jelen.

A los angelesi partin egy Lamborghini Gallardo és egy Jeep Wrangler lett Shareefé, mindkettő járgány matt kék fóliával behúzva és különleges optikai kiegészítőkkel felszerelve. A Gallardo többek között a Reventonéhoz hasonló orrot kapott, míg a Wrangler szélesebb kerékívekkel, terepgumikkal, LED fényforrásokkal és csörlővel is büszkélkedhet. Arról nincs hír, hogy az apukának mindez mennyibe került, de egy ilyen nagyszabású buli sem két fillér, úgyhogy talán a gépek tankolásával sem lesz gondja a családnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/