/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: V8-as Lexust újított Dubai rendőrsége

2015. február 10. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A dubai rendfenntartó erők mindig is híresek voltak rongyrázó flottájukról, amibe általában a világ legdrágább vagy épp legexkluzívabb négykerekűi kerültek be. Most sincs ez másként, amikor egy Lexus RC F-et öltöztettek be a híres fehér-zöld ruhába.

A dubai rendőrség egy új Lexus RC F-et vásárolt exkluzív flottájába, hogy eddig sem rosszhírű presztízsét továbbra is fenntarthassa.

A népszerű turistacélpontok körül járőrözni készülő RC F orrában egy 5.0 literes V8-as benzinmotor lakik 470 lóerővel (351 kW) valamint 530 Nm maximális forgatónyomatékkal. Ezen számok birtokában a japán sportkocsi a hozzá társított nyolcfokozatú automataváltó segítségével 4,4 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből százra, míg a 400 méteres gyorsulási távot 12,5 szekundum alatt abszolválja. Végsebességét elektronikusan korlátozták 170 mérföld/órára, azaz 273 km/órára.

A fehér-zöld festéssel és matricázással, valamint fényhíddal ellátott Lexus ára Amerikában 62 400 dollárra, azaz közel 17 millió forintra rúg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/