/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Nissan legvadabb terepjárója

2015. október 09. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Nissan a Nismo márkanév közel-keleti megjelenésének ünneplésére bemutatta Dubaiban a Patrol terepjáró 434 lóerős V8-as motorral szerelt efféle kiadását. A hatalmas SUV igényes külső-belső dekorációt és 22 collos kerekeket kapott.

Lerántotta a leplet Dubaiban vadonatúj Nismo modelljéről a Nissan.

Az Egyesült Arab Emirátusokban tartott bemutatón ott volt a sportos márkanévhez köthető 370Z és a GT-R is, melyek mellett a Közel-Keleten igen népszerű Patrol terepjáró NISMO kiadása szolgáltatta az újdonságot. A trió mostantól kapható hivatalosan a mediterrán régióban.

Ami a Patrolt illeti, az erőt egy 5.6 literes szívó V8-as szolgáltatja 434 lóerős (319 kW) teljesítménnyel. Ez 28 paripával több a gyári értéknél, azonban arról nem tudni, hogy az eredetileg 560 Nm-es csúcsnyomaték mekkorára nőhetett, csak annyi biztos, hogy a fordulatszám-tartomány több mint 70%-ában elérhető lesz a brutális érték.

A további műszaki csemegét a Nismo kormányzás és futómű szolgáltatja Bilstein gátlókkal. Ami a designt illeti, a szokásos, piros betétes külső optikai csomag található az autón 22 collos kovácsolt RAYS felnikkel karöltve, míg a belső teret a piros cérnával varrott fehér bőr elemek teszik kívánatossá. Az SUV már kapható a régióban a többi Nismo modellel együtt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/