/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A piros és fehér bajor harmóniája

2018. április 20. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem csak szép, de kifejezetten erős is az alábbi, 20 collos ADV1 kerekeken gördülő BMW M4, amely a felniken túl is temérdek neves kiegészítőt visel magán büszkén 712 lóerő kíséretében.

431 lóerős (317 kW) gyári kiadásában sincs sok erősebb utcai autó a BMW M4-es modelljénél, ám az ADV1 felnikészítő manufaktúra mégsem állhat ki egy ilyen „átlagos” darabbal.

Ezért került nemesítésre a duplaturbós 3.0 literes sorhatos aggregát a Pure Stage 2 csomaggal, amely új feltöltőket, Akrapovic titán kipufogórendszert, erősített kuplungot, új féltengelyeket és légszűrőt is hozott magával. Az így keletkezett 712 lóerő (524 kW) még a Lamborghini Aventador 6.0 literes V12-es aggregátját is túlteljesíti.

Így már büszkén tették fel a mérnökök az ADV1 M.V2 CS pirosra fényezett felniket, melyek elől 9,5×20, hátul pedig 11,5×20 collos méretben pózolnak az átszabott autón. Ebben kiveszi részét a KW állítható magasságú ültetőszettje, valamint a hófehér fényezéssel harmonizáló szénszálas elemek és piros csíkok, valamint az újfajta hátsólámpa.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/